HACCP Online
 
Leuker kunnen we het zeker maken!

Welkom op onze website HACCP online.nl !

Sinds 2016 werkt HACCP Online met klanten in Food en Non-Food sectoren aan kwaliteitsverbetering. De franchisenemers van HACCP Online zijn organisatieadviseurs. HACCP ONLINE BV adviseert en begeleidt organisaties bij het behalen en behouden van certificering. Met 2 adviseurs begeleidt de franchiseformule haar klanten met organisatieadvies, sterk gericht naar complete managementsystemen. En alles digitaal. Zodat bij veranderingen van de wet of regelgeving alles gelijk weer up-to-date is.

Bij HACCP Online B.V. werkt de franchisenemer niet alleen. Hij of zij wordt gesteund door de organisatie met een hecht team. Er staat een complete database ter beschikking en de franchisenemer communiceert goed met de franchisegever, zodat hij of zij optimaal gebruik kan maken van de formule. Ook zorgt dit ervoor dat de franchisenemer zich optimaal kan focussen op het advies.

Bij HACCP online B.V. is een digitale omgeving waaruit de franchisenemer optimaal gebruik van kan maken. Het digitaal systeem van Hygiënecode Online is een hulpmiddel bij alle adviezen. En kan worden geadviseerd in alle bedrijven die voeding verwerken en/ of verkopen. Dit met een uitgebreid partners netwerk is het mogelijk om alle ondernemers te helpen en te adviseren.

Franchisenemer worden?

Wilt u ook uw eigen bedrijf starten zonder hoge inverstering en met hulp van een erkende formule? Dan bent u bij HACCP-Online aan het juiste adres. 

Heb je ruime ervaring in het bedrijfsleven, en heeft u kennis van HACCP en regelgeving? En wil je niet zelf het wiel opnieuw uitvinden maar je aansluiten bij een bewezen succesformule? Dan is HACCP adviseur bij HACCP Online wellicht iets voor jou...

Het motto van HACCP-Online  is ‘Iedere ondernemer verdient een coach!’.  Voor top sporters is het heel normaal dat zij een coach hebben maar waarom heeft niet iedere ondernemer een coach? 
Of het nu een startende ondernemer is, een ondernemer in zwaar weer of een succesvolle ondernemer met groeiambities, iedere ondernemer kan een goede coach gebruiken om zijn of haar bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Elk bedrijf werk volgens de regels van de Hygiënecode en wil dat hun HACCP een onderdeel is of wordt van hun KWALITEIT.

Waarom via franchise: 

  • Een eigen werkgebied Nederland of België
  • vanuit huis werken.
  • cursus en scholing via organisatie.
  • goed verdien model.
  • franchise.met duidelijke afspraken.
  • entree-fee minimaal

Bent u reeds werkzaam in de advisering van allergenen, Hygiëne, horeca-advies, Bakkerij-advies, Slagerij-advies.

Dan schept HACCP-Online nieuwe mogelijkheden voor uw bestaande activiteiten. Ons formule is namelijk zeer geschikt om toe te voegen aan een reeds bestaande onderneming. Zorg voor een significante stijging van uw winst, binnen uw huidige klantenkring. 

 KWALITEIT IS:

Klanten die terugkomen en NIET je producten!

Uw HACCP uitvoeren met behulp van online tools

 

Ons online systeem is geschikt voor een bedrijf dat levensmiddelen produceert, bewerkt, verpakt, verhandelt, opslaat of vervoert. Het is een systeem dat over instrumenten beschikt zodat u kunt werken volgens de principes van HACCP. HACCP uitvoeren is hierdoor geen tijdrovende klus meer, want u kunt alle gegevens vlot en duidelijk verwerken. Wij begeleiden u graag bij het implementeren en opzetten van een praktisch systeem.

HACCP richtlijnen uitvoeren

Met dit systeem kunt u uw werkzaamheden volgens de HACCP principes uitvoeren. Onze instrumenten helpen u om een juiste analyse te maken van kritische punten waarop extra goed moet worden gelet. Daarnaast stellen onze instrumenten u in staat om het hele producties grondig in kaart te brengen en na te lopen op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid.

Waar met levensmiddelen wordt gewerkt kunnen onbewust ‘hazards’ optreden die een bedreiging voor de gezondheid van de consument vormen. U kunt dan denken aan fysische gevaren zoals glas of andere scherpe materialen, chemische gevaren (gifstoffen) of microbiologische gevaren zoals bacteriën en schimmels. Schimmels zijn hele kleine plantjes die overal kunnen leven, dus ook in levensmiddelen. Sommigen zijn niet schadelijk, maar toch wordt het doorgaans geassocieerd met ziekte.HACCP regels monitoren is een ‘must’

Het goed conserveren van levensmiddelen is van belang om te voorkomen dat schimmelvorming optreedt. Een eenvoudige manier om voedsel te conserveren is koeling, maar er zijn natuurlijk nog vele andere manieren om voedsel lang houdbaar te houden zoals fermentatie, zouten en pekelen van vis, pasteurisatie enz. Om te kijken of u dit op een verantwoorde wijze doet voert de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) regelmatig controles uit om te kijken of u werkt volgens de HACCP principes. Zo niet, dan dient u maatregelen te nemen. In sommige gevallen krijgt u ook nog eens een fikse boete. HACCP uitvoeren en monitoren is dan ook een ‘must’. Wij bieden u de mogelijkheid om dit op een vrij eenvoudige manier te doen.

De NVWA is een fusie van de Algemene Inspectiedienst (AID), de Plantenziektenkundige Dienst (PD) en de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA). De NVWA bewaakt de veiligheid van producten voor consumenten, maar daarnaast zijn ze ook verantwoordelijk voor de gezondheid van dieren en planten. Een belangrijke taak die met de grootst mogelijk zorg wordt uitgevoerd. U, als ondernemer, wilt daar natuurlijk zo goed mogelijk aan meewerken. Echter, er zijn veel regels en richtlijnen waardoor u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Hygiënecode online maakt uw leven een stuk makkelijker. Bekijkt u onze video maar eens voor een aantal opties.

Wij bieden een basispakket, maar daarnaast zijn er aanvullende modules mogelijk. Het ligt eraan in welke branche u werkzaam bent. Wij bieden bijvoorbeeld complete pakketten voor de horeca, maar ook transportbedrijven die levensmiddelen vervoeren kunnen gebruikmaken van ons systeem. Wilt u advies? Neem dan gerust eens contact met ons op, want wij geven graag vrijblijvend antwoord op al uw vragen. Voor ons is het belangrijk dat u uw HACCP op de juiste wijze kunt uitvoeren, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

OnlineHygiëne B.V.